For those newer to agile methods...

Bring the whole team! Register 4 and get the 5th registration free.

8:30 - Registration Opens
(coffee/juice provided)
9:00 - Event Opening Remarks/Introductions
9:15 - Keynote: David Hussman (60 min.)
Products and People over Process and Dogma
(all to attend)
10:15 - Break (15 min.)
10:30 - Lee Henson (90 min.)
Introduction to Agile Planning & Estimation
12:00 - Lunch (included)
- 12:15: Intro to VersionOne (optional)
1:00 - Jeff Patton (60 min.)
User Stories Demystified
2:00 - Break (15 min.)
2:15 - Diana Larsen (90 min.)
Agile Retrospectives: Collaboration for Continuous Improvement
3:45 - Cafe Kaizen (45 min.)
(all to attend - Open Q&A Session)
4:30 - Closing (15 min.)
(Thanks and Prizes)

 

 

For more experienced practitioners...

Bring the whole team! Register 4 and get the 5th registration free.

8:30 - Registration Opens
(coffee/juice provided)
9:00 - Event Opening Remarks/Introductions
9:15 - Keynote: David Hussman (60 min.)
Products and People over Process and Dogma
(all to attend)
10:15 - Break (15 min.)
10:30 - Jeff Patton/David Hussman (90 min.)
Successfully Blending Agile Methods and Design Thinking
12:00 - Lunch (included)
- 12:15: Intro to VersionOne (optional)
1:00 - Diana Larsen (60 min.)
Clarity Rules!: Six Collaboration Skills Critical to Team Success
2:00 - Break (15 min.)
2:15 - David Hussman (90 min.)
Tuning and Improving Your Agility: Getting More Done
3:45 - Cafe Kaizen (45 min.)
(all to attend - Open Q&A Session)
4:30 - Closing (15 min.)
(Thanks and Prizes)