For those newer to agile methods...


Detailed agenda

8:15 - Registration Opens
(coffee/juice provided)
8:45 - Event Opening Remarks/Introductions
9:00 - Sanjiv Augustine (90 min.)
The Case for Agile Methods
10:30 - Break (15 min.)
10:45 - Lee Cunningham (75 min.)
Introduction to Agile Planning & Estimation
12:00 - Lunch (included)
- 12:15: Intro to VersionOne (optional)
1:00 - Ian Culling (60 min.)
Introduction to Story Mapping
2:00 - Break (15 min.)
2:15 - Bob Payne (75 min.)
Introduction to Agile Engineering Practices
3:30 - Break (15 min.)
3:45 - Panel Discussion (60 min.)
(all to attend - fishbowl style)
4:45 - Closing (15 min.)
(Thanks and Prizes)

 

 

For more experienced practitioners...
Learn more about Open Space here.
Open space sessions will be attended and 'presented' by speakers, special guests... and you!

Detailed agenda

8:15 - Registration Opens
(coffee/juice provided)
8:45 - Event Opening Remarks/Introductions
9:00 - Open Space Opening (45 min.)
Open Space Sessions 1 (45 min.)
10:30 - Break (15 min.)
(all to attend)
10:45 - Open Space Sessions 2 (45 min.)
Open Space Sessions 3 (30 min.)
12:00 - Lunch (included)
- 12:15: Intro to VersionOne (optional)
1:00 - Sanjiv Augustine (90 min.)
Agile Portfolio Management: Scaling Agile to
the Enterprise

2:30 - Break (15 min.)
2:45 - Open Space Closing (45 min.)
3:30 - Break (15 min.)
3:45 - Panel Discussion (60 min.)
(all to attend - fishbowl style)
4:45 - Closing (15 min.)
(Thanks and Prizes)